Oscar 2013 Nyertesek

margaréta-étterem-zomba
  1. Oscar 2013 – A nyertesek + egy menthetetlenül öreg díjátadó kritikája - Hír - Puliwood
  2. Calendar
  3. Songs
  4. Magyarul

A 7 kategóriában jelölt Az Argo-akció lett a 85. Oscar-gála fődíjasa, de a legjobb adaptált forgatókönyvért és a legvirtuózabb vágásért járó díj is az Argo csapatához került. A díjátadót tegnap este tartották a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben. A nyertesek listája alább.

Oscar 2013 – A nyertesek + egy menthetetlenül öreg díjátadó kritikája - Hír - Puliwood

Calendar

A legjobb hangkeverés díját a Nyomorultak nyerte, a legjobb hangvágást meg a Skyfall és a Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza megosztva. A két díjat Mark Wahlberg adta át Teddel, a beszélő plüssmackóval közösen, ez utóbbi nagyot zsidózott mellesleg. Mert ugye Hollywoodban csak a zsidók sikeresek. A legjobb kosztüm meglepetésre az Anna Karenina lett, míg a legjobb smink kategóriában a Nyomorultak diadalmaskodott. Ez utóbbi nem meglepő, hiszen kosztümös film, amiben minden szereplő koszos arccal, de nagy átéléssel énekel az égre nézve. Az operatőrök között megint nem sikerült győznie Roger Deakinsnek, akit a Skyfall-lal már tizedszerre jelöltek, most éppen Claudio Miranda, a Pi élete operatőre vitte el előle az Oscar-szobrot. A legjobb vizuális effektekért járó díjat is ugyanez a film kapta ami nem meglepő, hiszen a Pi életében a mellékszereplő tigrist végig digitálisan varázsolták a csónakba a főhős mellé, csődbe is ment a nagy igyekezetben cég, amely a trükköket készítette. A legjobb díszletért járó díjat viszont a Lincoln kapta, ami azért furcsa, mert a kamaradarab néhány belső helyszínen játszódik csupán, külső felvételek, vagy éppen monumentális díszletek alig vannak benne.

Songs

Oscar 2013 nyertesei - íme a 85. gála nyerteseinek teljes listája Az amerikai filmakadémia hétfő hajnalra virradó díjátadó gáláján Los Angelesben átadta az Oscar-elismeréseket. Rendhagyó véget ért a 85. Oscar-gála: a legjobb filmnek választott alkotás, Az Argo-akció rendezőjét még csak nem is jelölték a rendezők között, a legjobb rendezőnek választott Ang Lee filmjét, a Pi életét csak kevésbé fontos kategóriákban díjazták, és rekordot állított fel Daniel Day-Lewis: ő az első színész, aki háromszor is a legjobb főszereplők között diadalmaskodott, ezúttal a Lincoln révén. Oscar-díjas lett a mindössze 22 éves Jennifer Lawrence a Napos oldalért, Ben Affleck pedig ha rendezőként nem is, de producerként átvehette az Oscart Az Argo-akcióért. Producertársa, George Clooney a második olyan filmes Michael Douglas után, aki színészként és producerként is díjat nyert. A legjobb filmnek járó Oscar-díjat meglepetésre az amerikai first lady, Michelle Obama jelentette be videokapcsolat segítségével. 85.

Magyarul

), sajnos még a két éve szétszívva konferáló James Franco is viccesebb volt, mint ez a Chicago-táncbetétekkel operáló, molyrágta frakkban táncikálós, naftalinszagú múltidézés. 22 Az Oscar-gála képekben - kattintson! Galéria: Ben Géza Affleck mennybemenetele képekben (Fotó: Mario Anzuoni / Reuters) Az öreg Kirk kapitány, William Shatner alighanem előre látta a jövőt amikor a kivetítőn olyan cikkeket mutogatott egy elképzelt jövőből, ahol MacFarlane-t minden idők legunalmasabb showmanjének nevezik. Az Argo aratott A legjobb film díját a leginkább esélyesnek tartott Az Argo-akció kapta meg, a film rendezője, szereplője és egyik producere, Ben Affleck könnyekkel küszködve köszönte meg az elismerést. A kategória többi jelöltje között volt Spielberg Lincoln-filmje, Michael Haneke francia nyelvű filmje, a Szerelem, a New Orleans-i mocsárvilágban játszódó A messzi dél vadjai, A nyomorultak musicalváltozata, az Oszama utáni hajtóvadászatról szóló A bin Láden-hajsza, a Pi élete, a Tarantino rendezte Django elszabadul, és a Napos oldal című romantikus dráma.

  1. Oscar díj 2013 nyertesek
  2. Zene.hu - Oscar 2013 nyertesei - íme a 85. gála nyerteseinek teljes listája
  3. Samsung s6 edge kijelzővédő folie 2017
  4. Oscar 2013: a nyertesek teljes listája - Filmtett - Erdélyi Filmes Portál
  5. Mályva rózsa ültetése