Borbás Marcsi Karácsonyi Receptek: Hamarosan Indul Borbás Marcsi Új Műsora

beszélj-hozzá-teljes-film
  1. Háromcsokis torta - Borbás Marcsi szakácskönyve (2019.03.03.)
  2. Borbás Marcsi - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  3. Borbás Marcsinak pihenésre van szüksége

Az egyes kategóriákon belül rendezheted a recepteket dátum vagy akár név szerint is, így könnyedén megtalálod, amit keresel. A legfrissebb ételeinket kiemelve is megtalálod egy kicsit lejjebb görgetve. Összes receptünk Küldd be Te is a saját recepted! Van egy jól bevált családi recepted? Esetleg kitaláltál egy teljesen új fogást? Tökéletesen sikerült a hétvégi húsleves? Készíts róla egy szép fotót és a pontos recepttel együtt küldd el nekünk. Így a Te főztöd is felkerülhet a Gasztroangyal gyűjteményébe. Hogyan készíts profi gasztrofotót Recept beküldése Köveskál A Gasztroangyal Köveskálra látogat, ahol néhány helyi vendéglátós és borász egy igazán izgalmas kezdeményezést indított el. Marcsi hozzájuk látogat el, és együtt alkotnak olyan ételeket, melyek tökéletesen passzolnak az ottani furmintokkal. Gasztroangyal adások megtekintése Videók Tekintsd meg a videórecepteinket és a forgatáson készült kulisszatitkokat! Tovább a videókhoz Marcsi könyvei 2014-ben megjelent "A sűrűje", melyet az olvasók az év legjobb gasztronómiai témájú könyvének választottak.

Háromcsokis torta - Borbás Marcsi szakácskönyve (2019.03.03.)

Hozzávalók: 2 cs. réteslap (8-10 db) 15 dkg vaj olvasztva 30 dkg lágyabb állagú feta sajt 2 db mozzarella 8 db tojás 2 dl szódavíz 25 dkg zöldbab, spárga vagy egyéb zöldség Nézd meg, hogyan készíti el Borbás Marcsi a receptet! A réteslapokat kettesével kell megtölteni. A két egymásra fektetett lapot megcsorgatjuk egy kevés olvasztott vajjal, morzsolunk rá feta sajtot, egyenletesen ráhelyezünk néhány szelet mozzarellát és zöldségdarabot. Szinte bármilyen zöldséget használhatunk. Például spenótot, padlizsánt, cukkinit, rukkolát, zöldbabot vagy spárgát. Fontos, hogy ne rakjunk túl sok tölteléket a rétesbe, osszuk el a megadott mennyiséget. Amikor megtöltöttük a lapokat, akkor lazán feltekerjük őket, és egy kerek, alaposan kivajazott tűzálló tálba csigavonalban elhelyezzük. Ha tele van a tepsi, még sütés előtt óvatosan, éles késsel sugárirányban szeletekre vágjuk a rétesrudakat. Ezután egy kézi habverővel kicsit kihabosítjuk a megsózott tojásokat, és hozzáöntjük a szódavizet. Ezt a keveréket egyenletesen a rétesekre öntjük, s mivel bevagdostuk a tekercseket, így be tud folyni a tojás a töltelék közé is.

Borbás Marcsi korábbi vacsorareceptjeit itt találod.

Borbás Marcsi - Könyvei / Bookline - 1. oldal

180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és gyönyörködünk abban, ahogy szép magasra dagad sülés közben. Amikor a tekercs közepe is megemelkedik, és rázásra nem lötyög, valamint szép piros a teteje, leültetjük a családot az asztalhoz és eléjük rakjuk ezt a csodát. Jó étvágyat kívánok! Borbás Marcsi szakácskönyve – minden vasárnap 17. 25-től a Duna Televízió műsorán!

  • Százötvennégy milliót kap a tévétől Borbás Marcsi | BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport
  • Egészségügy - Szada.hu
  • Különleges helyszíne lesz Borbás Marcsi új főzőműsorának | Sokszínű vidék
  • Borbás Marcsi - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  • Gasztro | egy.hu - 11. oldal

Borbás Marcsinak pihenésre van szüksége

Borbás Marcsi szakácskönyve minden vasárnap, 17. 25-től a Duna TV-n Magyarország finom! Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom! Gasztroangyal Előételek saláták, krémek, mártogatók, pástétomok Levesek hideg, meleg, édes és sós levesek Főételek húsételek, halételek, tészták, főzelékek, köretek Kelt tészták, sütemények kelt tészták, hájasok, fánkok, kevert sütemények, kenyerek, sós sütemények Édességek, desszertek torták, palacsinták, édes sütemények Savanyúságok, befőttek savanyúságok, befőttek, lekvárok, szörpök, Receptek A műsorban bemutatott receptekért kattints a kategóriákra.

315 Best Borbás Marcsi, Gasztroangyal images in 2020 | Receptek, Ételek, Séfek

Aki figyelemmel követi a népszerű műsort, az jól látja, hogy a különböző vidéki termelőknél vagy falusi közösségeknél forgató Borbás Marcsi a műsorban a tájegységre jellemző ételeket készíti el és az italokat kóstolja meg a kedves helyi emberek segítségével. Mindezt olyan jó­ízű­en, hogy magazinműsorhoz képest kimagasló nézettséget produkál. A forgatás körülményeiről és költségeiről szerettük volna megkérdezni a műsorvezetőt is, de ő nem reagált megkeresésünkre. Korábban az így mesélt minderről. – Három-négy héttel a forgatás előtt megkezdődik a munka, felkutatunk mindenkit, le­szer­vez­zük a helyszíneket és az időpontokat. Pontos adásmenettel érkezünk, reggel fél hatkor indulunk útnak, és másnap este tízig forog a kamera. Aztán a többórás anyagból meg kell vágni a lényegi részt, ez egy hetet vesz igénybe. Aki nézi a műsort, láthatja, hogy sokat kóstolok, de igazából nem is eszem többet az elkészült ételekből. Ha mindent befalnék, ami elkészül, akkor már 150 kiló lennék. Imádom ezt a műsort, a nehéz csak az benne, hogy rengeteget vagyok úton – nyilatkozta Marcsi nemrég az Origónak, amikor is elárulta, milyen büszke arra, hogy saját stábbal dolgozik.