Kia Alkatrész Debrecen: Kia Autóalkatrész Webáruház - Fekmester.Hu

tepsis-csirke-krumplival
  1. University
  2. Specials

Alkatrész webáruházunkban könnyen vásárolhatsz KIA alkatrészeket. Csomagküldést is vállalunk, így Debrecentől akár Budapestre is tudunk szállítani. Könnyen kezelhető katalógus rendszerünk felgyorsítja a megfelelő alkatrészed kiválasztását. Örömmel segítünk és válaszolunk bármilyen kérdésre az autóddal kapcsolatban. Hisz az autómárka minden része a kisújunkban van. KIA alkatrész kínálatunk kiváló minőségű, megbízható termékeket tartalmaz, amelyben a világ legnagyobb autóalkatrész gyártói a partnereink. Alkatrészeit könyen megtalálod rendszerünkben. A KIA alkatrész boltok sok esetben drágák, de mi nem ide tartozunk! Megfizethető áron juthatsz vezető alkatrész gyártók magas minőségű alkatrészeihez és KIA tatozékokhoz webáruházunkban. Rendeld meg kényelmesen és biztonságosan a szükséges alkatrészeket online felületünkön.

University

wartburg alkatrész kia alkatrész debrecen online

Szerviz A márkaszerviz előnyei A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, célszerszámokkal és naprakész képzettségű szakemberekkel dolgozunk. Garancia vállalással dolgozunk és építjük be, igény szerint a gyári, gyári minőséggel megegyező vagy utángyártott alkatrészeket. Nálunk egy helyen kaphat komplex szerviz-szolgáltatást. Előjegyzés alapján szervizünkben három napon belül bárkit kiszolgálunk, rendkívüli esetekben azonban ügyfeleink azonnal igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Karosszérialakatos műhelyünk tevékenységét helyszíni biztosítási ügyintézés segíti. Fényező műhelyünk a régió legjobb szakembereivel végzi tevékenységét. A javítás idejére cseregépkocsi lehetőségét is tudjuk biztosítani. Jégkáros gépkocsi helyreállítását fényezés nélküli technológiával tudjuk megoldani. Szervizre jelentkezés adatai: Hétfőtől-péntekig 7:30-16:00-ig lehet bejelentkezni Fedezze fel szolgáltatásainkat! Javítás & Karbantartás Gondoskodjon róla, hogy Kiája kitűnő formában legyen. Ismerje meg az Eredeti Kia Alkatrészek előnyeit.

4002, Debrecen, Balmazújvárosi út 38. Telefon: 52/503-510 Tesztvezetés Próbálja ki szakértő segítség mellett a vezetés új élményét. Tanácsadóink segítenek jó döntést hozni. Jelentkezzen... Ajánlatkérés Egy jó társ az utazásban sok pénzt megér! Tanácsadóink segítenek a társ kiválasztásában. Kérjen ajánlatot... Szerviz bejelentkezés Állapotfelmérés, évszakra felkészítés, vagy egy gyors javítás szükséges? Segítünk! Üdvözöljük az OMP Autóház honlapján! Cégünk Citroën, Kia, Peugeot és Volvo márkakereskedés és márkaszervizként működik. Fő profilunk új és használt gépjármű értékesítés, alkatrészek és tartozékok értékesítése, és az általunk forgalmazott márkák és más típusú gépjárművek szervizelése. Az új és használt gépkocsi értékesítése mellett, helyszíni finanszírozási szerződések készítésével, biztosítások kötésével várjuk mindazokat, akik megbízható autót keresnek, kialakult szervizháttérrel. Karosszérialakatos műhelyünk tevékenységét helyszíni kárszemlézés, biztosítási ügyintézés segíti.

Az autónak fontos, hogy minden időjárási körülmény között ugyanolyan megbízhatóan működjön és hogy az utason a legnagyobb téli hidegben, de a legmelegebb nyári napon is kellemesen utazzanak. Szélvédő tisztítás A szélvédő tisztasága fűgg attól, hogy milyen gyártmányú, minőségű és anyag-összetételű törlőlapáttal tisztítjuk a szélvédőt, sőt, arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy a mosóvíz milyen minőségű. Ahhoz, hogy tisztán lássunk, válasszuk a Kia szélvédő tisztításához szükséges eszközöket.

Elérkezett az az idő, amikor az autótulajdonosok is elkezdenek egyre nagyobb figyelmet fordítani az minőségi utángyártott alkatrészekre. Így van ez a Kia alkatrészeivel is, sokan kezdték keresni a Kia minőségi alkatrészeit. A legnagyobb gondoskodást igénylik a gépjárművek, hiszen egy-egy utazás során a család biztonságáért és kényelméért is felelnek, ennek alapján pedig megérdemlik, hogy a megfelelő alkatrészekkel lássák el őket a tulajdonosok. Az eredeti alkatrész szigorú minőségbiztonsági előírásokat teljesít, amely biztosítja a vásárlókat arról, hogy a termék jól fogja szolgálni a családot, akár sok éven keresztül és hogy a használattal semmilyen kárt nem tesz az autóban, az autó más alkatrészeiben. Az autó alkatrészei ugyanis összhangban működnek együtt, ezért is ajánlja a Fékmester Parts Kft a Kia minőségi utángyártott alkatrészeit! Fékrendszerek Kia autókhoz Ha megkérdezik, hogy mi felel az autók biztonságáért, akkor biztos, hogy elsőre mindenki a fékrendszereket említi. Ez igaz, ettől azonban kissé összetettebb az autó biztonsága, hiszen szinte mindegyik alkatrésznek kiválóan kell működnie ahhoz, hogy elmondhassuk, az autó biztonságos.

Specials

FORRÓ 788 Látogató Közzétéve 2017-12-06 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez KIA K2500 (2000-2005) 2. 5 TCI (Bontott autóink / KIA) Kia K2500 (2003) 2. 5 TCI 2476ccm 69KW D4BH használt bontott autóalkatrészek eladók. Motor, sebességv[... ] FORRÓ 1187 Látogató Közzétéve 2017-10-10 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez

Általános karbantartás Az apró ellenőrzések is nagy különbséget eredményezhetnek az autó teljesítményében. A Kia kereskedőjénél végzett karbantartás biztosítja a maximális élettartamot, valamint a motor hibátlan működését is. Az olajcserétől a guminyomás ellenőrzésig - ismerje meg ajánlatainkat.

5D D4BH BONTOTT ALKATRÉSZEK (Bontott autóink / KIA) Kia K 2500 (2004) 2. 5D 2476ccm 69KW D4BH használt bontott autóalkatrészek eladók. Motor, sebességvál[... ] 50 Látogató Közzétéve 2020-04-22 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez KIA RIO (1999-2005) 1. 3i A3E BONTOTT ALKATRÉSZEK (Bontott autóink / KIA) Kia Rio (2002) 1. 3i 1343ccm 60KW A3E használt bontott autóalkatrészek eladók. ] 70 Látogató Közzétéve 2020-03-20 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez KIA PREGIO (1997-2005) 2. 7D J2 BONTOTT ALKATRÉSZEK (Bontott autóink / KIA) Kia Pregio (2001) 2. ] 76 Látogató Közzétéve 2020-02-26 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez KIA SHUMA (1997-2001) 1. 5i BF15 BONTOTT ALKATRÉSZEK (Bontott autóink / KIA) Kia Shuma (2000) 1. 5i 1498ccm 65KW BF15 használt bontott autóalkatrészek eladók. Motor, sebességvált[... ] 81 Látogató Közzétéve 2020-02-04 feltöltötte tasko_auto_kft Kedvencekhez KIA PRIDE STATION WAGON (1995-2000) 1. 3i B3 ALKATRÉSZEK (Bontott autóink / KIA) Kia Pride Station Wagon (2000) 1. ]

  • Alkatrész kereső
  • Kia alkatrész debrecen st
  • 2012 világvége videa hd
  • OMP Autóház Debrecen | kapcsolat
  • Lidl nyitvatartás augusztus 19
  • O bag pénztárca
  • Miskolc és környéke látnivalók teljes
  • KIA autóalkatrész webáruház - Fekmester.hu
csónakmotor alkatrész

Az olajszűrő tehát az élettartamért felel, de ez sem kizárólag egy alkatrészhez kapcsolódik, hanem működése szinte az autó összes alkatrészével kapcsolatban van. Ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő Kia olajszűrőt használjuk az autóban. Kipufogó A kipufogó a személygépkocsik egy kissé elfeledett és elhanyagolt része, amely pusztán annak tudható be, hogy egy nem éppen feltűnő helyen helyezkedik el. Ám ha a kocsin valami meghibásodás történik, akkor a kipufogó elég feltűnően tudja azt jelezni: folyik, hangos és büdös gázokat enged ki magából. A kipufogó felel azért is, hogy a gépjármű minél jobban környezetbarát legyen, ez azt jelenti tehát, hogy képes megszűrni az üzemanyagot azért, hogy kevésbé terhelje a természetet. Ez a tulajdonság jellemzi a Kia kipufogókat is. Hűtés - fűtés Egy személygépkocsi hűtési és fűtési rendszere ugyanúgy vonatkozik az alkatrészek megfelelő hőmérsékleten tartására, mint az utastér levegőjén kellemessé tételére. Az, hogy az alkatrészek megfelelő hőmérsékleten tudjanak dolgozni nagyon fontos, hiszen egy túlmelegedés vagy kihűlés akár le is állíthatja az autót és több órára működésképtelenné teheti.

  1. Topshop üzletek
  2. Balaton felvidék ingatlan iii
  3. Hétszemélyes uj autok