Nagy Éva Nagykanizsa Ultrahang / Dr. Nagy Éva Nagykanizsai Radiológusnál A 4D-S Uh-Ról Várnék Tapasztalatokat

peugeot-307-váltógomb
  1. 4d ultrahang - dr. nagy éva nagykanizsa
  2. Nagykanizsa - Háziorvosok, Nagykanizsa lista

Ma még nem létezik olyan "tökéletes" röntgentechnika, amely könnyen kivitelezhető, nem okoz ká-rosodást a szervekben, és nem igényel túl bonyolult felszerelést. Egyetlen olyan eljárás létezik, amely közel áll ezekhez az elvárásokat, ez az ultrahangos vizsgálat. Az eljárás lényege, hogy az eszköz ultrahangnyalábokat bocsát ki a vizsgálni kívánt szerv felé, melyeket az különböző mértékben fog fel, azonban nem nyeli el, hanem továbbítja a készülék felfogó részébe. Az így nyert "visszhangos" képet számítógép értékeli. A computer részegységekre bontja a képet és így jeleníti meg az eszközhöz kapcsolódó képernyőn. Az ultrahangos kép nem a vizsgált szerv képét mutatja, hanem annak körvonalát, alakját és a tartalmát. Képes megkülönböztetni a szövetek különböző sűrűségét. Jól ábrázolja a csontok és más szövetek, valamint a szövetek és a folyadékok közötti különbségeket is, és e fontos információkat kép formájában meg is jeleníti a készülékhez kapcsolódó számítógép monitorján. Az ultrahangos vizsgálat számos előnnyel jár.

4d ultrahang - dr. nagy éva nagykanizsa

  1. KÖZPONTI RADIOLÓGIA | Kanizsai Dorottya Kórház
  2. Elhalt fog gyökérkezelése fáj
  3. Nagykanizsa - Háziorvosok, Nagykanizsa lista
nagy éva nagykanizsa ultrahang ho nagy éva nagykanizsa ultrahang

Sürgős esetben a vizsgálatokat soron kívül végezzük el. (Nagykanizsa, 2009. 11. 09 - Dr. MENDLY József osztályvezető főorvos)

Nagykanizsa - Háziorvosok, Nagykanizsa lista

Először is, eddig még nem fedeztek fel semmilyen, a vizsgálattal kapcsolatos mellékhatást, az orvosok ártalmatlannak tartják. A másik nagy előny a könnyű hozzáférhetőségében és a vizsgálat egyszerű kivitelezhetőségében rejlik. A hagyományos ultrahang mindenekelőtt a tömör szervek (főleg a máj, a lép, a vese, a mellékvese és a hasnyálmirigy) vizsgálatára kiváló. Kimutatja a szervek méret- és alakváltozását, az esetleg bennük keletkezett folyadékkal teli jóindulatú cisztákat vagy a tömött jó és rosszindulatú daganatokat, alsó végtag nagy vénáiban keletkező vérrög hatására kialakuló véráramlás-csökkenést vagy megszűnést, a nyaki artériában kialakuló szűkületet, elzáródást okozó plakkot, a szívműködés vizsgálatát. Mivel nem okoz a szervekben károsodást így alkalmas szűrővizsgálatok elvégzésére. Hasi és kismedencei ultrahang, Ízületi ultrahangvizsgálatok, Pajzsmirigy vizsgálatok, Nyaki, végtagi erek vizsgálata, Szülészeti és magzati ultrahang, Nőgyógyászati, urológiai ultrahang 4D magzati ultrahang (baba-mozi)

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Figyelt kérdés Mikor érdemes menni?? Ugy tudom 24-25 hetesen a legjobb. Mit tartalmaz az ár? 22 h km 11/13 anonim válasza: Igen lehet, én igazából nem tudom, csak az első terhességemnél mondta az orvos ultrahangon, most meg nem is volt több 20 percnél, szerencsére mindent láttunk. 2013. máj. 16. 13:00 Hasznos számodra ez a válasz? 12/13 anonim válasza: Igen, nekem is mondta az Éva, h azért nincs fél óránál tovább vizsgálat, mert az felmelegíti a magzatvizet és már zavaró a baba számára is a vizsgálat és nem ajánlja! Szerintem a cdre kiírt képeknek is van értelme mert azt a doktornő csinálja, ha meg itthon te magad szedegeted ki a videóból az sosem lesz olyan éles, mintha a gép csinálta volna és a felbontása sem nagy olyankor...! Pláne, ha pl tök buta vagy a számítógéphez mint pl én:D De én pl ajánlom még a Hóman Mártát is, ő is nagyon jó képeket csinál, nála a 20 perce 7000Ftba kerül! Boldog babavárást, első voltam:) 2013. 13:47 Hasznos számodra ez a válasz? 13/13 anonim válasza: sziasztok!

nagy éva nagykanizsa ultrahang 5

Csecsemő korban hasi, koponya (agy) és csípő UH vizsgálatokat végzünk. Az ultrahang fájdalom mentes, veszélytelen, káros mellékhatások nélküli, korlátlanul ismételhető, nagy pontosságú diagnosztikai módszer, mely kiválóan alkalmas szűrővizsgálatként való alkalmazásra is. Tipus: orvos Megye: Zala Település: Nagykanizsa Elérhetőségek: Cím: 8800 Nagykanizsa, Csengery u.